Ravensbergen - onderdeel van de succesvolle en wereldwijd opererende HACO Group – is een innovatieve en professionele internationale speler gespecialiseerd in de productie en ontwikkeling van cereal based snacks (muesli-, noten- en gebakken granenrepen). Ons bedrijf heeft een lange historie, maar heeft tegelijkertijd een jonge en dynamische bedrijfscultuur met modernisatie en innovatie hoog op de agenda. Er heerst een open en prettige sfeer met korte communicatielijnen.

Ravensbergen Food B.V. is op zoek naar een Allround
Monteur WTB & Electro

Functieprofiel:

Verrichten van onderhouds-, reparatie- en modificatiewerkzaamheden aan productie-installaties en apparatuur op (voornamelijk) werktuigbouwkundig en elektronisch gebied, zodanig dat een juiste en veilige werking van installaties/apparatuur wordt gewaarborgd.
 

Taken en verantwoordelijkheden:

Uitvoeren van periodieke inspecties op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch gebied, zodanig dat de technische condities tijdig worden onderkend en correctieve acties ondernomen kunnen worden.
 

Hiertoe onder meer:

 • Beoordelen van de staat van onderhoud van apparatuur/installaties en verrichten van metingen aan de hand van controlelijsten.

 • Herstellen van (dreigende) mankementen voor zover dit direct mogelijk en noodzakelijk is.

 • Rapporteren van bevindingen aan de afdelingsleiding met vermelding van aard en ernst.

 • Uitvoeren van correctief onderhoud voortvloeiend uit inspecties, op daartoe geplande tijden.
   

Verhelpen van storingen aan productieapparatuur en utiliteitsvoorzieningen op mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektrotechnisch en besturingstechnisch gebied, aan de hand van ontvangen meldingen, zodanig dat productiewerkzaamheden uit het oogpunt van techniek en veiligheid kunnen worden hervat en stagnatie tot een minimum beperkt blijft.
 

Hiertoe onder meer:

 • Lokaliseren van storingen/storingsoorzaken.

 • Beoordelen van de aard en omvang en vaststellen of direct repareren noodzakelijk en mogelijk is.

 • Informeren van de afdelingsleiding over meer specialistische ingrepen.

 • Uitvoeren van noodreparaties i.o.m. de productieleiding en/of afdelingsleiding.

 • Assisteren bij de uitvoering van meer omvangrijke reparaties door derden.

 • Meewerken bij door leveranciers te plaatsen installaties/lijnen, om vertrouwd te raken met de technische aspecten van de nieuwe apparatuur.

Wat ga je doen? 
Als Accountmanager bij Ravensbergen Food ben jij verantwoordelijk voor de omzetgroei bij bestaande en nieuwe supermarkt accounts in Europa. Daarnaast zoek je naar brand owners die interessant kunnen zijn om het huidige assortiment te kunnen uitbreiden. Je hebt kennis van het zoetwaren- en snack assortiment binnen de supermarkten, maar weet ook deuren te openen. Je bent goed op de hoogte van de trends van consumenten, concurrenten, producten en prijzen. Door jouw ervaring met private label weet jij onze strategie te ontwikkelen om deze categorie te doen groeien. Uiteraard houd je rekening met verpakkingen en productielijnen om je afspraken na te kunnen komen. Kortom je bent een expert op het gebied van categorie management van het zoetwaren- en snack assortiment en weet supermarktketens en brand owners te overtuigen op distributie, presentatie en promoties. 
 
 
Wat wordt jou geboden? 

 • Een salaris op basis van kennis ervaring volgens cao-zoetwaren. 

 • Auto, laptop en telefoon van de zaak.

 • Doorgroeimogelijkheden. 


Wat wordt er van jou verwacht? 

 • Minimaal 2 jaar ervaring als Accountmanager binnen de Retail.

 • Je beheerst vloeiend Nederlands en Engels. Duits is een pré. 

 • Private label ervaring.


Waar ga je werken? 
Als Accountmanager kom je te werken bij een professioneel team wat onderdeel uitmaakt van de Haco AG groep, een internationale organisatie met zijn hoofdkantoor in Zwitserland. Haco AG is een internationale organisatie die een prominente plaats inneemt in de Europese markt voor wat betreft het zoetwaren- en snackassortiment.  
 

Binnen dit team heerst een echte hands-on en no-nonsens mentaliteit.  
 

Ravensbergen Food maakt al 10 jaar onderdeel uit van deze organisatie maar is al ruim 90 jaar een zeer bekende speler op de Nederlandse markt en wil dat samen met jou verder uitbouwen, niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten! Ravensbergen Food heeft meer dan 50 medewerkers in Nederland en is gevestigd in Sassenheim. We zijn op zoek naar uitbreiding van het team, omdat er heel veel groei is binnen het bedrijf.
 

Arbeidsvoorwaarden

De cao-zoetwaren is van toepassing. Indeling is afhankelijk van kennis en ervaring.

 

Emolumenten

40-urige werkweek, pensioenregeling, 25 (200 uur) vakantiedagen, parkeergelegenheid, bedrijfsfitness en een actieve personeelsvereniging.

Ravensbergen Food B.V. ligt op 10 minuten loopafstand van station Sassenheim (verbindingen met Amsterdam, Schiphol, Leiden en Den Haag).

 

Informatie en sollicitatie

Ambitieuze kandidaten worden uitgenodigd om te reageren. Voel je je aangetrokken tot dit boeiende profiel stuur dan een
e-mail met motivatie plus CV naar patricia.verbaas@ravensbergenfood.com

 • Facebook - White Circle
 • LinkedIn - White Circle
 • Twitter - White Circle